EX1

ANTRENORI

ANTRENEAZĂ-TE CU UN

PERSONAL TRAINER

Un personal trainer poate să îți ofere un plan de antrenament personalizat, care să se potrivească nevoilor și obiectivelor tale. De asemenea, acesta poate să îți ofere sfaturi și tehnici sigure și eficiente pentru a-ți atinge potențialul maxim.

Fă cunoștință cu

ECHIPA NOASTRĂ

Alexandru

Vibe-ul fresh, implicarea și profesionalismul sunt doar câteva dintre elementele care îl definesc pe Alex. Antrenamentele în prezența lui transformându-se în experiențe pe care merită să le încerci și pe care cu siguranță vei ajunge să le iubești.

Andreea

Cu mult entuziasm și o atitudine pozitivă, Andreea te va motiva și te va ghida să adopți obiceiuri sănătoase. Misiunea ei nu e să îți arate cum să faci sport, ci să te învețe să îl iubești! Noi vă recomandăm cu drag să încercați o sesiune de antrenament cu ea, iar după cu siguranță o să vă doriți să vă fie antrenorul personal! Te așteptăm să descoperi ce poate face ea pentru tine!

Bogdan

BOGDAN îți oferă soluția perfectă pentru a-ți atinge obiectivele! Focalizat pe rezultate și performanță, el îți va fi un antrenor dedicat, gata să te ajute să îți depășești limitele și să îți atingi scopul la care visezi. Dacă vrei să ajungi la un nivel superior al performanței tale, atunci începe să te antrenezi cu BOGDAN. El îți va oferi suportul, motivația și îndrumarea de care ai nevoie pentru a obține rezultatele dorite.

Andrei

Dacă vrei să ai un antrenor care să te facă să te simți bine și să te ajute să îți atingi obiectivele de fitness, Andrei este alegerea perfectă pentru tine. Cu o personalitate sociabilă și răbdătoare, Andrei te va face să te simți confortabil și te va ajuta să îți atingi obiectivele de fitness. El este un tip energic și pozitiv, care își dorește să ajute și să îndrume clienții spre un stil de viață sănătos, activ și armonios.

Gym&Health Club este partener ESX

Dacă te prinde weekend-ul prin Pașcani sau ești doar în trecere, ai un abonament #ESX și vrei să faci puțină mișcare, te așteptăm la sală